Kinesitherapie

Jeroen Van Lier is in 1997 afgestudeerd als kinesitherapeut en heeft de afgelopen 22 jaar op verschilende domeinen gewerkt binnen de kinesitherapie en de medische sector. Een logisch gevolg hiervan is een hele reeks specialisaties, expertise en ervaringen die hij dagelijks in zijn praktijk kan gaan toepassen.

Gedeconventioneerd

RIZIV 5-27858-16-521

Fien Maesschalck is de laatste collega dat ons team komt versterken. Als sportkinesitherapeute met een extra specialitatie Manuele Therapie zal ze het MCO combineren met het revalidatiecentrum in Wolvertem

Geconventioneerd

RIZIV  1-5-52948-49-527

Evy Verstraeten komt uit de hectische bedrijfswereld waar ze als geen ander het belang heeft leren kennen van relaxatietherapie en ademhalingsoefeningen. Met de achtergrond van kinesitherapie heeft ze zich gespecialiseerd in deze materie.

Gedeconventioneerd

RIZIV  5-31804-47-521

Met als visie, Kinesitherapie op maat, hebben we verschillende specialisaties in huis om iedereen de beste zorg te kunnen bieden volgens de noden van ieder individu

In onze praktijk krijgen stagiairs (max 3/jaar) de mogelijkheid om ervaring op te doen in een multidisciplinaire zelfstandige groepspraktijk.

Ze krijgen geen eigen agenda waardoor er steeds iemand van ons vast team aanwezig is tijdens de behandeling.

Indien U om bepaalde redenen hier liever niet behandeld wil worden door de stagiaire mag je dat gewoon melden.